06-21856020 mens@menscentrum.nl

Reviews over MenS

Ervaringen van cliënten

Martina

Nelleke

Martina kwam voor een meting

Martina

Ik ben bij menS centrum geweest bij Saskia voor een meeting met die 35 lichaamsfuncties doormeet. Dat resulteerde in ongelofelijk veel informatie over hoe mijn lijf er nu bij zit. Ik vond de informatie erg interessant en leerzaam. 

Saskia is daarnaast ontzettend leuk, open, empathisch persoon die de meeting van cijfers en kleuren in behapbare en makkelijke taal kan formuleren zodat ik het ook kon begrijpen. Haar jaren lange kennis en wijsheid kan ze als geen ander delen. Bij de eerste meting ging ik de deur uit met bomvol nieuwe informatie, tips & tricks en adviezen.

Mijn aanpassingen, adviezen en leuke nieuwe informatie omzetten in me dagelijkse leven. Ik mocht weer samenwerken met me lijf en hele systeem. Dit was bijzonder genoeg goedkoop en moeiteloos. Geen honderden euro’s kwijt en geen moeilijke stof in plaats daarvan terug naar de basis en terug naar de kern. 

Saskia is een mens die holistisch naar het grotere geheel kan kijken.  Ik heb “kleine” aanpassingen mogen doen.

Ik heb wat fysieke aanpassingen en acties gedaan rondom me levensstijl en eetgewoontes. Maar merendeels werkte alles op intentie. Ik mocht vooral geloven en vertrouwen. Fysieke en energetische samen laten werken.

Mijn “klachten” waarvoor ik kwam en ervaarde zijn allemaal geheeld en beter geworden. Mijn inzicht is dan ook: het is makkelijk om trouw te zijn aan me Zelf.

Ik ben dichter bij mezelf, ik voel me gezonder en mijn gemoedstoestand is ook verbeterd. Alles is in harmonie en balans nu en dat was ook zichtbaar bij de 2e meeting. Ik heb geproefd van de magie en ben betoverd en zet dit voort in me dagelijks leven. 

Eerst zien dan geloven, eerst geloven dan zien, beide kwamen aan bot en mochten naast elkaar bestaan haha. Ontzettend waardevolle ervaring.

Saskia ik ben je ontzettend dankbaar voor je op maat gemaakte begeleiding. Dankjewel voor je aandacht, kennis, informatie, groei, vertrouwen en fijne tijd die we samen hebben gedeeld. 

Mooi en magisch cadeau, super bedankt. 

Tot een volgend moment.

Liefs Martina 

Nelleke werd ook gemeten

Nelleke

Saskia geeft door haar levenservaring, opleidingen, rust en belangstelling in mensen mij een welkom gevoel en een gezien gevoel.
Ze geeft duidelijk aan waar haar kunnen ligt en waar zij mij mee kan helpen.
Het stap voor stap meenemen in de procedure en de ruimte die Saskia neemt om mij alles uit te leggen,geeft mij de kans om haar goed te volgen.
Met het doornemen van de meting en het uitgebreide verslag kan ik daarna goed aan het werk.
Kortom: een ervaring die voor herhaling zeker vatbaar is en waar ik mij veilig en vertrouwd voel en tot mijn recht kom.

Wat nu

Plan een afspraak

Meten is weten. Hèhè, ontstressen. Pfff, lekker dat oude probleem loslaten. Eindelijk weer lachen.

mail naar mens@menscentrum.nl

of bel Saskia op +31 (0)6-21856020

Boek

Bestel "Het geheim van mens zijn" voor 17,95

Contact

Tel. +31 (0)6 21 85 60 20
Mail: mens@menscentrum.nl

Meten live in Almere. Overige sessies kunnen ook online.

Jouw bijdrage € 100,- per sessie. Bij jou thuis is ook mogelijk (+ reiskosten).

Workshops en cursussen kennen een eigen tarief, kijk daarvoor bij de betreffende cursus.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit