06-21856020 mens@menscentrum.nl

De vier gebieden

van het mens zijn

Mentaal fit

Emotioneel evenwicht

Natuurlijk gezond

Spiritueel verbonden

De M van mens

Mentaal Fit

Welke gedachten denk je? Weet je dat wel? Bestaat meer dan 50% van je gedachten uit wat anderen zouden moeten doen, hoeveel gevaar er is in de wereld, waar je je zorgen over maakt? Of ben je juist bezig met de mooie dingen van het leven te zien? De zon die schijnt, de vogels die fluiten, de natuur die z’n werk doet? Ben je in staat om helder te denken, om puzzels op te lossen? Of is het mistig in je hoofd en kom je steeds niet op dat ene belangrijke ding wat je juist wilde zeggen?

Bij MenS Centrum kunnen we je helpen om helderheid te krijgen. De Matrix Methode is er speciaal voor om je volle en drukke hoofd rust te geven. Met PSYCH-K helpen we je om je belemmerende overtuigingen te transformeren naar ondersteunende. Beide processen duren niet lang, maar leveren een krachtig resultaat.

De e van MenS

Emotioneel Evenwicht

“There isn’t time – so brief is life -, for bickerings, apologies, heartburnings, callings to account. There is only time for loving – and but an instant so to speak for that. The good life is built with good relationships.” – aldus Mark Twain aan het einde van zijn leven toen hij in het begin van de jaren 1900 terugkeek op zijn eigen leven.

Net als wij heb jij waarschijnlijk ook maar één echte wens. Dat is om je gelukkig te voelen. Vaak bedenken we van alles om gelukkig mee te worden. Alles wat buiten onszelf ligt. We willen die reis maken om te zien hoe mooi de wereld is en daarvan genieten. We willen een leuke nieuwe baan waarin we gewaardeerd worden. We willen 30 kilo afvallen om ons lichter en gezonder te voelen. Of we willen die prins op dat witte paard om ons leven mooier te maken. En we weten donders goed wat we niet willen. We willen niet lui op de bank hangen, we willen ons niet meer een loonslaaf voelen, we willen niet meer met dat overgewicht rondzeulen, we willen niet meer alleen zijn.

Saskia ervaarde dit ook ook toen zij haar boek W.I.S.H. schreef. Ze wilde niet meer alleen zijn en ze wilde wel die prins nu eindelijk eens in haar leven. Maar de stappen van W.I.S.H. gaan verder dan iets wensen. Ze gaan over gevoel. Met name in het hoofdstuk met de letter “S”, dat heet “Slay your dragons.” De draak is je grootste angst. Puur gevoel.

In het leven bestaan er twee grote emoties waar alles als het ware onder ‘hangt’.  Dit zijn angst en liefde. Wanneer je de boel vast gaat zetten, als het niet meer stroomt in je lijf, dan kan overtollige spanning niet meer afgevoerd worden. Soms moeten we dan het oorspronkelijke trauma opzoeken om te veranderen. Dit kan middels proces waarin jij je verhaal geheim houdt, je hoeft niets te vertellen. We kunnen je ook doorverwijzen naar krachtige collega’s in het hypnose- of sjamanistische werkveld.

De n van MenS

Natuurlijk Gezond

Je gaat boodschappen doen voor het avondeten. Dit doe je ’s morgens tegen de lunch en eigenlijk heb je al trek. In de supermarkt loop je eerst langs de groente, gezond. Je bedenkt dat je ’s avonds chili con carne wil maken. Je neemt een pak voorgesneden groente mee – lekker makkelijk – en loopt door naar het vlees. Het voorverpakte gehakt ziet er mooi rozerood uit en oogt vers. Goed. Je loopt langs de broodafdeling en krijgt nog meer trek. Je grabbelt in de bak met lekkere broodjes. Even terug naar de kaaskoeling, want er moet natuurlijk wel lekkere kaas op. Vervolgens loop je het pad in met mixen en sauzen, het ene pak nog felgekleurder dan het andere potje. Allemaal roepen ze je toe dat ze het beste zijn, het gezondst want er zit nu nog minder van het een of ander in en uiteraard heeft het een verbeterd recept. Richting de kassa loop je langs de snoepafdeling – niet kijken, niet kijken, maar je kijkt toch – en je grist nog maar een reep mee. Lekker stukje melkchocola met noten voor bij de koffie vanmiddag.

Herkenbaar?

Hier komt het meten aan bod. Niet alleen de troep uit de supermarkt, maar ook allerlei omgevingsfactoren zoals luchtkwaliteit, waterkwaliteit, hoogspanningsmasten, WiFi, etc. zijn fysiek van invloed op je lichamelijk welzijn. Daarnaast spelen je gedachten, emoties en verbinding met dat wat groter is dan jijzelf een grote rol. Met onze bio-resonantiemeetapparatuur meten we hoe het staat met jouw gesteldheid. Door onze vragen en jouw verhaal ontdekken hoe de disbalans veroorzaakt wordt en wat je kunt doen om dit te herstellen.

De S van MenS

Spiritueel Evenwicht

De wereld van de quantum fysica stelt dat we materie én energie zijn. Bruce Lipton, celbioloog, ontdekte dat de cellen, of de genen, worden aangestuurd door iets van buitenaf. Energie. Op het moment dat hij dat ontdekte werd hij, als puur wetenschappelijk en materieel mens, spiritueel.

Het lijkt erop dat we weer de kant op gaan van zien dat de wereld materie is én geest. Dat er een onzichtbare wereld is die bestaat en een zichtbare waar we mee kunnen handelen. Bruce Lipton zegt dat de huidige tijd het moment is waarop beide werelden met elkaar in strijd zijn, zoals het bij iedere overgang ging. Het kan een evolutionaire sprong zijn. Wanneer we accepteren dat spiritualiteit en materialiteit beiden tot de basis van het leven behoren kunnen we een andere manier van leven creëren op deze planeet. Zullen we dat doen?

Wat Saskia merkt is dat de mensen om ons heen, en veel nieuwe mensen die wij leren kennen, de behoefte beginnen te voelen om zich terug te trekken. De natuur in. Kleiner wonen. Ontspullen. De materie wordt minder belangrijk en de omgeving waar we in vertoeven belangrijker. Het gaat om de energie van alles om je heen. Die resoneert binnen in je. Als je je beter wilt gaan voelen dan is het goed om eens in je omgeving te kijken of er elementen zijn die misschien dat goed voelen in de weg staan. Dingen die je tegenhouden om je lekker te voelen. Voor de meeste mensen is meer in de natuur zijn behulpzaam. Het groen van de bomen en de natuur resoneert met het hartchakra. Het vierde chakra in het lichaam wat correspondeert met de kleur groen.

We stellen onszelf de vraag wie we werkelijk zijn, wat we hier te doen hebben en wat onze levensmissie is. 

Saskia geniet het meest als zij mensen mag begeleiden met een SoulKey sessie. Het contact met jouw zielenwereld is een bijzondere ervaring. Contact met je zielenfamilie, met overleden familieleden, zelfs huisdieren, je spirituele gidsen, geven allemaal informatie. Je zielenboek lezen, contact maken met jouw Akashakronieken en je opladen in het healingportaal zijn helend. Het is zalig om je in deze hogere frequentie te begeven.

Wat bieden we

Meten is weten

Je lichaam weet het vaak veel eerder dan jijzelf. Wat schort eraan? Waar loopt het spaak?

Met onze prachtige meetapparatuur kunnen we je doormeten op 20 gebieden in jouw lichaam. Er verschijnen 35 rapporten die we uitgebreid doornemen.

Daaruit volgt een advies. Soms is er met kleine aanpassingen in je dagelijks leven al heel veel te bereiken.

Belemmerende overtuigingen

In de eerste zeven levensjaar hebben we de wereld om ons heen gekopieerd of gedacht: "dat doen we anders." Hierin ontstonden de meeste overtuigingen waar we nu nog naar leven. Sommige zijn niet behulpzaam.

Met een eenvoudig proces helpen én leren we je hoe je dit kunt transformeren naar ondersteunende overtuigingen.

Levensvragen

Wie ben ik eigenlijk?
Wat is mijn levensmissie?
Waar hoor ik thuis?
Waarom ben ik hier op aarde?
Hoe kan ik bijdragen?

Een SoulKey sessie geeft het antwoord op al deze vragen, en meer. Wat jij wil weten, waar jij tegenaan loopt, hier is het antwoord.

Tijd om weer eens te lachen

Stress zorgt ervoor dat het lachen ons vergaat. Terwijl lachen juist zo ontzettend fijn is om te doen.

Wist je dat lachen niet afhankelijk hoeft te zijn van je stemming? Dat lachen juist je stemming kan bepalen?

Tijdens de lachcoach training leer je je lach ophalen en aanspreken op het moment dat jij dit wilt. Je bent niet meer afhankelijk van de omstandigheden.

Volle hoofden

Veel stress ontstaat doordat we ons hoofd niet meer uit kunnen zetten. Teveel input, teveel om aan te denken, teveel ellende die over ons uitgestort wordt.

Met behulp van de MatriXmethode helpen wij je om het volle hoofd tot rust te brengen.

Dit kan in een een-op-een sessie maar ook in een workshop waarbij je meteen leert om dit samen met andere mensen te doen.

Boek

Het geheim van mens zijn.

In het geheim neemt Saskia je mee naar de vier gebieden waar ons mens zijn zich afspeelt.

Mentaal fit
Emotioneel in balans
Natuurlijk gezond
Spiritueel verbonden

In die vier gebieden lees je verhalen, wetenschap én geeft Saskia je heel veel ideeën. Dingen die je meteen kunt doen om je direct beter en fijner te gaan voelen. Probeer ze maar eens uit.

 

Wat nu

Plan een afspraak

Meten is weten. Hèhè, ontstressen. Pfff, lekker dat oude probleem loslaten. Eindelijk weer lachen.

mail naar mens@menscentrum.nl

of bel Saskia op +31 (0)6-21856020

Boek

Bestel "Het geheim van mens zijn" voor 17,95

Contact

Tel. +31 (0)6 21 85 60 20
Mail: mens@menscentrum.nl

Meten live in Almere. Overige sessies kunnen ook online.

Jouw bijdrage € 100,- per sessie. Bij jou thuis is ook mogelijk (+ reiskosten).

Workshops en cursussen kennen een eigen tarief, kijk daarvoor bij de betreffende cursus.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit