06-21856020 mens@menscentrum.nl

Meten

Meten is weten

Je lichaam weet het vaak veel eerder dan jijzelf. Wat schort eraan? Waar loopt het spaak?

We meten met de Vitality Analyzer vele lichaamsfuncties door. Een simpel maar bijzonder apparaat. Jij legt je hand op het meetgedeelte en gaat ontspannen zitten. Het apparaat zend signalen door jouw hand naar je hele lichaam en ontvangt signalen terug. Dit wordt vertaald in allerlei rapporten. Dit duurt slechts twee minuten. Vervolgens verschijnen er 35 rapporten.

Denk hierbij aan rapporten over je organen, je bloedsuikerwaarden, vitamines en mineralen, botten, huid, ogen en seksuele functies. En nog veel meer.

We nemen gezamenlijk alle rapporten door en je doet de nodige ontdekkingen.

Meestal herkent men veel van wat er getoond wordt. Dat is fijn, want de meting laat dan zien wat je eigenlijk al weet maar waar je nog niet de juiste acties op hebt ondernomen.

Deze geavanceerde apparatuur is ontwikkeld door orthomoleculair therapeuten. Voor een arts is dit te alternatief. Hij (of zij) zal liters bloed af moeten nemen om dezelfde metingen te kunnen verrichten. Gelukkig hoeft dat hier niet.

Meten door de hand op de analyzer te leggen en het programma rustig zijn werk te laten doen. 

Alle uitslagen bespreken we gezamenlijk uitgebreid door. Hieruit volgt een advies. Na 6 weken herhalen we dit.

Ik ben bij menS centrum geweest bij Saskia voor een meeting met die 35 lichaamsfuncties doormeet. Dat resulteerde in ongelofelijk veel informatie over hoe mijn lijf er nu bij zit. Ik vond de informatie erg interessant en leerzaam. 

Saskia is daarnaast ontzettend leuk, open, empathisch persoon die de meeting van cijfers en kleuren in behapbare en makkelijke taal kan formuleren zodat ik het ook kon begrijpen. Haar jaren lange kennis en wijsheid kan ze als geen ander delen. Bij de eerste meting ging ik de deur uit met bomvol nieuwe informatie, tips & tricks en adviezen.

Mijn aanpassingen, adviezen en leuke nieuwe informatie omzetten in me dagelijkse leven. Ik mocht weer samenwerken met me lijf en hele systeem. Dit was bijzonder genoeg goedkoop en moeiteloos. Geen honderden euro’s kwijt en geen moeilijke stof in plaats daarvan terug naar de basis en terug naar de kern. 

Saskia is een mens die holistisch naar het grotere geheel kan kijken.  Ik heb “kleine” aanpassingen mogen doen.

Ik heb wat fysieke aanpassingen en acties gedaan rondom me levensstijl en eetgewoontes. Maar merendeels werkte alles op intentie. Ik mocht vooral geloven en vertrouwen. Fysieke en energetische samen laten werken.

Mijn “klachten” waarvoor ik kwam en ervaarde zijn allemaal geheeld en beter geworden. Mijn inzicht is dan ook: het is makkelijk om trouw te zijn aan me Zelf.

Ik ben dichter bij mezelf, ik voel me gezonder en mijn gemoedstoestand is ook verbeterd. Alles is in harmonie en balans nu en dat was ook zichtbaar bij de 2e meeting. Ik heb geproefd van de magie en ben betoverd en zet dit voort in me dagelijks leven. 

Eerst zien dan geloven, eerst geloven dan zien, beide kwamen aan bot en mochten naast elkaar bestaan haha. Ontzettend waardevolle ervaring.

Saskia ik ben je ontzettend dankbaar voor je op maat gemaakte begeleiding. Dankjewel voor je aandacht, kennis, informatie, groei, vertrouwen en fijne tijd die we samen hebben gedeeld. 

Mooi en magisch cadeau, super bedankt. 

Tot een volgend moment.

Liefs Martina 

Martina Beric

Na de meting

In de sessie waarin we de metingen uitvoeren bespreken we de diverse rapporten. Ook stellen we aanvullende vragen. Tijdens dit gesprek komt naar voren waar de crux ligt en wat je kunt gaan doen om verbeteringen aan te brengen.

Vervolgens zoeken wij nog het een en ander op, verbinden de punten met elkaar en maken een uitgebreid advies.

Het advies omvat drie belangrijke punten.

1. Leefstijl. Met soms kleine aanpassingen in je leefstijl kunnen al mooie veranderingen gemaakt worden. Denk hierbij aan slaapgewoontes, wandelen, etc. Niets geks en niet zwaar. Behalve als je dit zelf wilt natuurlijk.

2. Voeding. Hippocratus zei het al: “Let food be thy medicine and medicine be thy food.” In onze westerse maatschappij is onze voeding niet al te best. Toch is ook hier met kleine aanpassingen al veel te winnen.

3. Supplementen. Na leefstijl en voeding kan het zijn dat bepaalde supplementen zinvol zijn. We bespreken ze en jij besluit wat je wel en niet wilt nemen. We kunnen ze voor je verzorgen, maar dat is geen verplichting.

De kosten

De kosten voor de meting, het gesprek, het uitzoeken en het uitgebreide advies bedragen € 100,-. 

De supplementen waar wij mee werken, en waar je gebruik van kunt maken, worden in Nederland of Zweden gefabriceerd door Allfit. De producten zijn van hoge kwaliteit, zowel qua inhoud als qua samenstelling. Bij het gebruik van de juiste supplementen kun je zelfs met een week al resultaten ervaren.

Wat nu

Plan een afspraak

Meten is weten. Hèhè, ontstressen. Pfff, lekker dat oude probleem loslaten. Eindelijk weer lachen.

mail naar mens@menscentrum.nl

of bel Saskia op +31 (0)6-21856020

Boek

Bestel "Het geheim van mens zijn" voor 17,95

Contact

Tel. +31 (0)6 21 85 60 20
Mail: mens@menscentrum.nl

Meten live in Almere. Overige sessies kunnen ook online.

Jouw bijdrage € 100,- per sessie. Bij jou thuis is ook mogelijk (+ reiskosten).

Workshops en cursussen kennen een eigen tarief, kijk daarvoor bij de betreffende cursus.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit