06-21856020 mens@menscentrum.nl

Herinner je dat je water bent.

Huilen maakt dat we doorspoelen. We stromen en schonen op. We kunnen laten gaan en de flow weer ervaren. Huilen is lekker. Zwemmen ook. Schoonmaken met lekker veel water en een beetje zeep is heerlijk. Speel met water. Voel hoe het zacht is en langs je vingers beweegt. Weet dat het krachtig is en rotsen kan vormen.

Herinner je dat je vuur bent.

Waar loop je warm voor? Waar gaat je hart naar uit? Waar brand je je liever niet aan? Wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten. Tem het vuur en steek het aan wanneer jij het wil. Ga in de zomer voor een vuurtje buiten zitten. Staar erin en zie de mooiste vormen. Laat je hypnotiseren. Vuur reinigt. Om het nieuwe te kunnen omarmen zal het oude eerst moeten verdwijnen.

Herinner je dat je lucht bent.

Lucht is essentieel. Zonder lucht kunnen we niet ademen. Gezonde lucht bevat zuurstof. In de lucht kun je vliegen. Door de lucht vindt onze communicatie plaats. Trillen verplaatst zich door de lucht. De lucht is vooral lege ruimte. In een lege ruimte zijn alle mogelijkheden mogelijk.

Herinner je dat je aarde bent.

Uit stof zijn we geboren en tot stof zullen we wederkeren. Tenminste, ons lichaam. We wonen op de aarde en we voeden ons met wat de aarde ons biedt. Zo zijn we aarde. Het is van waarde om contact te maken met de aarde. Grond jezelf. Maak in gedachten wortels en sta er eens bij stil hoe je verbonden met met moeder Aarde. Geef haar aandacht, bouw op haar en laat de planten en dieren groeien. Genees terwijl je bewust bent van jouw verbinding.

Herinner je dat je spirit bent.

Voor spirit is geen goede vertaling. Geest is maar de helft. Mind is een stukje. Ziel is een deel. Spirit is alles. Verbind je met alles wat is. Wees stil en luister. Neem de tijd. Er is alleen maar tijd. Al-tijd.

Mogelijkheden

Meten

Meten met onze geavanceerde bioresonantieapparatuur. Hoe staat het met je vitamine- en mineralenhuishouding?

Meer informatie en afspraak maken

Het geheim van mens zijn

Verhalend, uitdagend en praktisch.
Auteur: Saskia van Velzen
Verschijningsdatum: januari 2024

Meer informatie en bestellen

Gerelateerde artikelen