06-21856020 mens@menscentrum.nl

De gezondheid van onze tanden

door | Natuurlijk gezond

Onze tanden vertellen veel over hoe de staat van ons lichaam is. Alles komt via energiebanen uit bij de tanden. Iedere tand of kies representeert een gebied in je lichaam. Op het plaatje zie je welke tand of kies te maken heeft met welke energiestroom. Als een tand of kies ‘moeilijk’ doet is het zinvol om ook te kijken naar het corresponderende gebied. Want oplossen van een probleem is altijd een kip-ei verhaal. Het maakt vaak niet uit waar het begonnen is, maar als je het een oplost, dan heeft het effect op het andere deel.

Ik zocht dit op omdat bij mij kies nummer 6 naar beneden geduwd werd door een ontsteking die hieronder zat. Tegelijkertijd ervaarde ik klachten aan mijn longen. Een vakantie aan zee deed me goed, als het ging om mijn longen. Ik kon dieper ademhalen en had meer lucht en energie tot mijn beschikking. Op dat moment werd de ontsteking ook minder.

Mondzorg

Niet alleen je tanden, maar ook je mond heeft zorg nodig. Tanden poetsen is eigenlijk je mond reinigen. Door de slijmvliezen in de mond worden de meeste stoffen opgenomen. Niet alleen goede en prettige voedingsstoffen, maar ook gifstoffen. Denk maar aan het pilletje dat hartpatiƫnten onder de tong kunnen leggen als ze zich niet goed voelen. Of homeopatische korrels die op deze manier opgenomen worden.

Gifstoffen zijn bijvoorbeeld koffie (wat wij heel erg lekker vinden), alcohol, medicijnen, pfas, fluoride. Fluoride werd vroeger aan het water toegevoegd omdat men dacht dat mensen die fluoride binnenkregen minder gaatjes in hun gebit zouden krijgen. Dat bleek niet te kloppen en al jaren wordt er geen fluoride meer aan het Nederlandse drinkwater toegevoegd. Het zit er nog wel in, dit komt doordat chemische fluoride nog wel in alle reguliere tandpasta’s wordt toegevoegd, zodat het via het rioolwater in het grondwater terecht komt. Een teveel van alles is altijd teveel. Zo ook van fluoride.

Tandpasta zonder fluoride

Er zijn steeds meer tandpasta’s zonder fluoride beschikbaar. We hebben er een paar geprobeerd, maar we vinden ze vaak wat flauw van smaak. Totdat we deze vonden. We vinden hem echt superlekker en willen niets anders meer.

Ze kosten 19,95 per 3 grote tubes. Je krijgt echt waar voor je geld.

Als je hem zou willen bestellen dan kan dit hier >> De eerste keer krijg je zelfs 15 euro korting bij je bestelling. Levering in Nederland is zonder verzendkosten.

Wat we ook met liefde doen is meten. Je kunt erop wachten tot je tanden vertellen wat er aan de hand is in je lichaam, maar een meting laat dit veel eerder zien. Wanneer jij dat oplost, dan kunnen je tanden en kiezen lekker gezond blijven.

Mogelijkheden

Meten

Meten met onze geavanceerde bioresonantieapparatuur. Hoe staat het met je vitamine- en mineralenhuishouding?

Meer informatie en afspraak maken

Het geheim van mens zijn

Verhalend, uitdagend en praktisch.
Auteur: Saskia van Velzen
Verschijningsdatum: januari 2024

Meer informatie en bestellen

Gerelateerde artikelen