06-21856020 mens@menscentrum.nl

Walk for the World met Dr. Joe Dispenza

door | Spiritueel verbonden

In het blog over de kracht van het “NU” liet ik je ook een video zien met Dr. Joe Dispenza. Hierin legt hij uit hoe we met onze gedachten vaak in het verleden of in de toekomst zitten, waardoor we niet in staat zijn om te creĆ«ren wat we graag zouden willen. Daarvoor is het nodig om al het bekende los te laten, te verbinden met het NU en daarvandaan een nieuwe status op te bouwen. Om te praten met je cellen en te vertellen wat je precies wil.

Deze wandelmeditatie werd in september ’23 door Dr. Joe Dispenza uitgezet met de bedoeling dat duizenden mensen over de hele wereld tegelijkertijd deze wandeling zouden doen. Zo verhogen we niet alleen onze eigen trilling, maar de trilling van iedereen en daarmee van de hele aarde. Het was een bijzondere ervaring. De meditatie is sowieso bijzonder om te ervaren, doe hem gerust nog eens.

Download eerst de toelichting, dan weet je waar je aan begint.

Download en luister vervolgens de wandelmeditatie. Doe dit met dopjes in je oren. Neem de tijd voor jezelf en voor alles wat je gaat ervaren. Je hoeft niet ver te wandelen, je staat vaak stil bij wat je echt wil. Bij wat er echt toe doet.

Mogelijkheden

Meten

Meten met onze geavanceerde bioresonantieapparatuur. Hoe staat het met je vitamine- en mineralenhuishouding?

Meer informatie en afspraak maken

Het geheim van mens zijn

Verhalend, uitdagend en praktisch.
Auteur: Saskia van Velzen
Verschijningsdatum: januari 2024

Meer informatie en bestellen

Gerelateerde artikelen